Bra bingobonus

Spelare förstår ganska så snart att i bingo online så erbjuds det bonusar till höger och vänster i alla former. Och den ena bonusen från en bingo sajt är kanske bättre än en annan och är det då den du ska välja? Eller har den där andra bingosajten med lägre bonus bättre erbjudande och kampanjer till existerande medlemmar? Ja det är inte lätt att välja för det finns ju så mycket bra.

Välkomstbonusar – erbjudanden direkt från start

Välkomstbonusar har vi nog alla hört talas om och kanske fått någon gång med. Dom varierar i storlek och är du en bingospelare så varför inte utnyttja allt som finns. Du behöver inte vara en bingo sajt trogen utan du kan ju vara medlem på flera sajter. Med tiden så får du säkert en favorit iallafall och det är där du återkommer gång på gång. Men fram tills dess så kan du undersöka lite och ta del av alla bonusar som erbjuds, du har inget att förlora på det.

För att hitta dom bästa bonusarna så kan du besöka en sajt som specialiserar sig på bingo och som ger information om just bonusar och andra förmåner. Där kan du välja och vraka och plocka bonusarna som äpplen på träd. Du kan också besöka sajterna själv, och du kommer fort att upptäcka att bingo finns också på många casino sajter och inte bara renodlade bingosajter. Oavsett vilken sajt du väljer så ser du snart om det är något som passar dig.

Dom bästa bonusarna är dom som är helt gratis. Alltså du får gratis pengar att spela för utan att sätta in något. Detta är inte pengar du kan ta ut direkt efter att du har fått dom, det säger sig själv, utan detta är spelpengar, och skulle du efter att ha spelat ett tag vinna så är det en annan sak. Vilka regler som gäller att omsätta pengarna står på sajten eller så kan du fråga kundservice i chatt eller på mejl.

Matcha din insättning hos bingosajt

Sedan har vi matchningsbonus, du sätter in en summa pengar och får lika mycket till att spela för. Det brukar finnas här en gräns upp till en viss summa. Vet du med dig att du kommer att spela kanske varje fredag, så varför inte utnyttja detta och tanka kontot ordentligt en gång när du får bonuspengar i tillägg. Då har du ju dubbelt så mycket att spela för utan att spendera mer och det är aldrig fel.

En del bingo och spelsajter har högre bonusar, till exempel 200% bonus på det du sätter in. Om du till exempel sätter in 200 kronor, då får du plötsligt 600 kronor att spela för. Det finns också en övre gräns på hur mycket du kan sätta in och det står klart och tydligt på varje sajt. Varför inte jaga dom högsta och bästa bonusarna först, med större chans att vinna så får du då kanske pengar att testa dom andra sidorna för.

Läs på om bonuskrav och andra villkor

Omsättningskravet som oftast följer med alla bonusar som du får är det egentligen inget konstigt med. Det är för att dom ska försäkra sig om att du inte plockar ut pengarna du har fått med en gång, du får dom för att du ska spela för dom. Eftersom det varierar från sajt till sajt hur många gånger du måste omsätta det du har satt in så är det enklast att fråga. Då är allt solklart om du skulle vinna en slant och när du har lov att plocka ut den.

Är du ny på bingo online och aldrig har spelat förut? Då är det ju toppen att du kan få pengar helt gratis att spela för. Av alla bonusar nämnt så är det just den bonusen som är bäst på just det sättet. Kanske är du lite osäker och inte vet hur det går till. Då behöver du inte sätta in några pengar för att pröva dina vingar. Det är bara att öppna ett konto och provspela ett par rundor och när du sedan känner att du mästrar detta så kan du gå för insättnings bonusarna.

Kundservice finns där alltid för spelarna, oavsett vad som skulle dyka upp av frågor eller annat så är dom där för att hjälpa. Du finner dom på mejl, chatt och ibland telefon och det är bara att ta kontakt. De hjälper dig också om du har problem med spel. Lycka till!