Bingoresor

Vi spelar bingo för att vi tycker det är så himla roligt. Och självklart så är premiepotten en bidragande orsak till att det är så spännande. Att sätta klorna i en fin penningvinst är aldrig fel och har du tur så vinner du kanske till och med jackpotten. I bingo så kan du vinna inte bara pengar, det beror lite på vilken typ av bingo du spelar. I bingolotto på tv så har vi nog alla sett vilka fina priser som finns med, bilen är det nog många som vill ha och den finna med som en av vinsterna varje vecka.

När idrottsklubbar arrangerar bingo är det vinster i form av presentkort till olika affärer eller andra trevliga vinster som olika företag har skänkt. I bingohallen är det pengar du vinner, efter att det blev tillåtet med penningvinster där så har intresset ökat, och jackpottvinsterna kan bli riktigt stora. I online bingo är det som oftast penningvinster och även här kan jackpottarna bli riktigt höga.

Vinn resa när du spelar bingo

I takt med att bingo har blivit så populärt så arrangeras det också bingoresor. Det är också en väldigt trevlig sak att vinna när du spelar bingo online, en resa. Tänk att få sticka iväg på en kryssning eller till ett annat trevligt ställe och få spela bingo i tillägg. Ibland så arrangeras det turneringar på bingosajterna där du har chans att vinna en bingokryssning. Då är det ju verkligen läge att välja just den sajten att spela bingo på. Då har du alltså när du spelar chans att vinna en resa och det är ju en bonus som heter duga.

På vissa bingo sajter så finns det lojalitetsprogram, där kan det också ibland lottas ut bingoresor till lojala spelare, kanske har du varit med och bidragit på ett sätt eller annat för att göra sajten bättre och då belönas du med en resa. Ibland så arrangeras det också tävlingar i chatten i bingorummet där vinsten är en bingoresa. Och ibland så lottas det ut bingoresor på dom olika bingo sajterna till dom mest lojala spelarna och det är trevligt att som lojal kund få chansen att dra hem en resa. Har du bingo som hobby och tycker det är roligt så är ju det den bästa vinsten du kan få.

Bingo online är ett väldigt populärt sätt att spela hasardspel på, och det gäller att bingo sajterna och andra som arrangerar bingo håller på sina spelare. Konkurrensen ökar från år till år och vi som spelar blir mer och mer kräsna, och det med all rätt. För att en ny sajt eller en som varit med ett tag ska klara sig och hålla kvar sina spelare så gäller det att ha dom bästa bonusarna, tävlingarna och erbjudanden. Att lotta ut just bingoresor i alla former är ganska så vanligt och väldigt populärt. Större färjesällskap som Stena Line och Viking Line har ofta bingokryssningar och vill du följa med så kan det vara bra att boka i god tid.

Destinationer för bra bingoresor

Det arrangeras också resor till sydligare delar av Europa som går i bingons tecken. Det kan vara Gran Canaria eller Malta. Har du tur så kan du vinna en bingoresa om du spelar på den sajten. Det är också vanligt att bussällskapen arrangerar kortare weekend turer till Göteborg, bingons huvudstad här i Sverige.

Vad framtiden bringar i bingo och vad bingoarrangörer och olika sajter hittar på för att hålla på sina spelare blir spännande att se. Bingokryssningar till Tallin eller en bingoresa till Spanien, det är toppen. Vad nästa resa blir och vart den bär vet vi inte, men följ med på dom olika bingosajterna. Dom har alltid senaste information när det gäller kommande resor. God tur!